Hyggelige trægulve efter en gulvafslibning

Der er megen hygge forbundet med lyse og renoverede trægulve. Og der kan være en kæmpe forskel at opleve fra at gulvene dagen før var mørke, grimme og triste til de nu står færdigt afslebne og parat til at blive møbleret.

Inden da skal de dog først have en beskyttelse af overfladen i form af en lakering, oliebehandling eller sæbebehandling, så de kan fortsætte med at være smukke og nemme at vedligeholde. Vi klarer gerne denne behandling, eller du kan selv foretage den – så kan vi evt. rådgive om, hvilke produkter der er mest velegnede.

trægulve

trægulve en gulvafslibning

 

Trægulve foregår i tomme lokaler

Inden gulvafslibningen skal lokalerne, hvor gulvene skal afslibes, være tømt for møbler. Det lyder måske besværligt, men det kan ikke sammenlignes med en flytning, for mange at tingene kan sagtens flyttes som de er. Du behøver fx ikke tømme alle skabe – de skal bare kunne bæres. Vi hjælper gerne med denne del, for en beskeden merpris. A propos prisen, så kommer vi meget gerne gratis og helt uforpligtende ud til dig og kigger på dine gulve, så vi kan se, hvor meget arbejde, der kræves for at få dem i topform og blive smukke igen. VEd samme lejlighed kan vi snakke om møblerne, og efterbehandlingen af gulvene, og hvor mange gulve og rum, der i det hele taget skal have en gang gulvafslibning. Et par dage efter vores møde får du en pris på gulvafslibningen fra gulvafslibning-greve, og i mange tilfælde kan du endda få et overslag med det samme, så du ved, hvad gulvafslibningen cirka vil koste.

 

Smukke gulve efter gulvafslibningen – sådan gør vi

Afhængigt af dit brug af gulvene, vil det være relevant med en lakering, en sæbebehandling eller en oliebehandling efter at gulvene har fået en gulvafslibning. Der er forskellige fordele ved alle behandlingerne. Fx vil en lakering med en blank lal have en flot spejlende effekt i lyset, og tilsvarende vil et sæbebehandlet gulv være mere mat i sin fremtræden. Vi rådgiver om valget i forbindelse med gulvafslibningen!

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok