Tilbud på nye gulve og smukke trægulve til fruen

Er du i tvivl om, hvordan dine nye gulve skal se ud – besøg os i vort showroom og få tilbud på nye gulve. Vi rådgiver om, hvilket materiale, der egner sig bedst, alt efter hvor i boligen, du ønsker dine gulve fornyet.

Nye og smukke trægulve

Lige nu har vi tilbud på smukke gulve i træ, men vi har også Tilbud, hvis du foretrækker natursten, terrazzo, epoxy eller noget helt tredje.

 

Tilbud

Tilbud trægulve til fruen

Gulve på tilbud

Du skal tænke på, hvor i din bolig, du ønsker nye gulve – eller dine eksisterende gulve behandlet. Vi har altid tilbud på flotte gulve.

Køkken, bryggers og badeværelse stiller særlige krav, fordi gulve i disse rum skal kunne tåle fugt, mens et planke- eller parketgulv kan tilføre dine stuer den elegance, du drømmer om.

Slidstærkt trægulve

Du kan også vælge gulve i vinyl – det er meget slidstærkt og kan lægges oven på de eksisterende gulve, og banerne kan svejses sammen, så de er helt tætte. Sådanne gulve er velegnede til køkkenet, men har du spisekøkken, skal du tænke på, at sådanne gulve kan være lidt sarte over for farveholdige pletter, som for eksempel rødbeder e og rødvin.

Kig forbi vort showroom, eller bestil en konsulent hjem til at se på dine gulve og give dig et konkret tilbud.

 Nye gulve på tilbud

Vi har altid tilbud på gulve i træ – både massive og parketgulve.

Massive gulve har en smuk overflade, hvor træets naturlige aftegninger træder frem.

Gulve i planker er næsten uopslidelige, og de kan slibes rigtig mange gange. Gulve i massivt træ er dyre, men det tjener sig ind, fordi den type gulve er meget holdbare. Men der er sjældent tilbud på sådanne gulve.

Stavparket gulve

Gulve i stavparket skal sømmes eller limes fast til et fast undergulv, men på den type gulve har vi altid tilbud.

Der findes også præfabrikerede gulve i parket, som kan lægges ovenpå eksisterende gulve – såkaldt svømmende gulve, hvilket betyder, der ikke slår sig.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dine gulve.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok