Kunsten at få sine trægulve til at blive smukke igen

Afslibning og afhøvling kan gøre en verden af forskel for dit gulv, og kan finde det lyse, glødende træværk tilbage som indtil nu har ligget under et lag på lag af skidt, støv og hverdagssnavs. Begge kan foretages af en ufaglært, men hvis du hyrer en fagmand kan du sikre dig et kvalitetsarbejde, og sparer dig de ømme muskler.  Afslibning og afhøvling skal foretages når lakken på dit gulv er begyndt at flække eller hvis skader er begyndt at vise sig.

Kunsten

Kunsten at få sine gulve igen

Kunsten at få sine gulve smukke

Måden hvorpå afslibning og afhøvling foregår er meget ens formet, og der er egentlig kun en måde hvorpå du kan gøre det. Hvilken efterbehandling du vælger er til gengæld op til dig selv, om det skal være med enten lak, lud, eller olie. De har alle sammen hver deres fordele og ulemper, men passer hver til forskellige typer gulv. En fagmand ved hvad der er bedst for dit gulv, så hvis du hyrer en professionel vil han vide hvad der bedst passer, og hvis du vil klarer det selv kan det også betale sig at tale med en fagmand før du går i gang med afslibning og afhøvling.

kunsten du din afhøvling og afslibning selv skal du danne dig et overblik over hvordan dit træ vil reagere på afslibningen. Hver gang du sliber dit træ tager du selvfølgelig et lag af brædderne, og gør du det ofte nok så kan du ødelægge dit gulv. Hvis du har købt et hus eller en lejlighed og ikke ved hvor mange gange den tidligere ejer har ordnet gulvet kan det anbefales at tale med en professionel om hvad dit trægulv kan klare i form af afhøvling og afslibning. Du sikrer dig dermed at du ikke laver uregerlig skade på dit trægulv igennem din afslibning. Om du vælger at hyre en professionel eller selv smøge ærmerne op, så er gulvafhøvling eller afslibning en investering som du ikke vil fortryde, og dit gulv vil takke dig for.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok