Gulvlægning eller gulvmaling

Vor firma Gulvabc.dk tilbyder alt inden for gulvlægning eller renovering af eksisterende gulve med for eksempel gulvmaling.

Så skal du have et helt nyt gulv, kontakt vort firma Gulvabc.dk, vi kommer gerne forbi din bolig og giver et tilbud. Før gulvlægning måler vi nøjagtigt op, og taler med dig om, hvilken type gulv, du ønsker.

Er du træt af dine eksisterende gulve, kan vi tilbyde gulvbelægning til en god pris, men vi kan også afslibe og renovere dit eksisterende gulv og give det et helt nyt udseende med gulvmaling i en farve, der passer til dit hjem.

Gulvlægning

Gulvlægning eller gulvmaling

Gulvmaling i trendy farver

Gulvmaling vinder mere og mere indpas i moderne hjem. Et trægulv kan blive rigtig flot med gulvmaling. Mange finder, at de med gulvmaling får en mere charmerende bolig, sådan lidt som Karl Larssons hjem. Firma Gulvabc.dk kan tilbyde alle former for gulvbehandling.

Det er ikke altid nødvendigt at afslibe gulvet, før det males, men der skal en grundig afrensning og spartling til, før gulvmaling kan påføres.

Ofte har et gammelt trægulv sømhuller, som først bør spartles ud, og indimellem vil gulvmaling ikke binde, medmindre gulvet afslibes først.

Naturligvis kan vi også foretage en egentlig gulvlægning, hvis det eksisterende gulv er så slidt, at det ikke kan rettes op. Efter gulvbelægning kan du så også vælge gulvmaling, hvis du foretrækker det.

 

Gulvlægning til gode priser

Vi tilbyder alt inden for gulvbehandling eller gulvbelægning af helt nye gulve – både trægulve og klinkegulve. Gulvabc.dk tilbyder også at renovere eksisterende gulve med afslibning, sæbelud, olie, lak eller gulvmaling.

Med gulvmaling kan du skabe en huleeffekt i dit arbejdsværelse, hvis du vælger mørk gulvmaling. En lys gulvmaling vil give et lyst og let, næsten sommerhusagtigt præg.

Hvad du end beslutter dig for, så kontakt Gulvabc.dk  for et møde.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok