Gulvafslibning-slagelse og erfaring med alle typer gulve

Slagelse er for gulvafslibning-slagelse en herlig udfordring med mange forskellige typer af trægulve i mange forskellige typer af boliger. Landejendomme, villaer, boligblokke og parcelhuse – alle har gulve, men gulvene er i mange tilfælde vidt forskellige. Og det giver naturligvis udfordringer for gulvafslibningen, om gulvet er et almindeligt plankegulv eller et parketgulv mv. samt hvordan træet og stavene ligger.

For gulvafslibning-slagelse betyder udfordringer også løsninger og dermed og erfaringer for hvordan vores kunders gulve skal behandles med en gulvafslibning. Efterhånden har vi været i branchen i så mange år, at vi nu må siges at kende alt til gulve. Vi kan derfor også garantere dig, at vi kan få dit trægulv helt op at ringe.

Gulvafslibning-slagelse

Gulvafslibning slagelse

Lad os vurdere dine gulve før gulvafslibning

Har du lyst til at komme videre med en gulvafslibning, så kontakt os i gulvafslibning-slagelse, for så kan vi stille og roligt arbejde frem mod en løsning for dine gulve. Først skal vi se på gulvene om det er en gulvafslibning der skal til og hvor meget der skal gøres ved dem. Derfor vil vi aftale en tid med dig, hvor vi ser gulvene grundigt efter og tæller m2. Vi vil også høre om dørtrin og evt. trapper også skal medtages, og desuden om dine muligheder for at tømme rummene, så de er klar til vores maskiner.

Vi vil også høre om det er dig eller os, der skal stå for den nye slidstærke overflade på de nye gulve, efter at gulvafslibningen er vel overstået. Sagen er nemlig at overfalden skal beskyttes, for at gøre den ekstra slidstærk, smuk og nem at rengøre.

 

Gulvafslibning-slagelse klarer rummene

Som nævnt så skal rummene, der skal have en gulvafslibning være tømt for møbler, så vores maskiner og medarbejdere kan komme til at arbejde frit på gulvene. Har du mulighed for det, så er det fint, men ellers kan vi for en beskeden merpris tage os af denne opgave inden gulvafslibningen

 

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok