Gulvafslibning Nivå – Kvalitets afslibning af trægulve i Nivå

Et gulv som bliver betrådt meget kan hurtigt blive slidt. I sådanne tilfælde vil det være værd at overveje en kvalitets gulvafslibning. En gulvafslibning er en proces hvor man ved hjælp af en maskine fjerner overfladebehandlingen på træet. Ved hjælp af maskinens sandpapir bliver overfladen afslebet, så man kan genbehandle gulvet. Maskinerne kan lejes for en relativ billig penge, men får man en autoriseret gulvafsliber til at udføre arbejdet, bliver prisniveauet et helt andet.  Derfor vælger mange at afslibe gulve selv.

Gulvafslibning Nivå

Har man ikke den fornødne viden kan ”gør det selv”-projekter ende katastrofale. Ved at hyre en autoriseret gulvsliber kan man observere arbejdet så man nemmere kan gøre det selv næste gang. Er man fast besluttet på at ville afslibe gulve selv, bør man søge råd og vejledning inden man starter. På internettet er der et utal af blogs med guides og råd til gulvafslibning, -afhøvling og –behandling. Youtube.com har videoer liggende af folk som afsliber gulve. Her vil man kunne se hvordan man benytter maskinerne så man undgår at skade sine gulve og gøre dem ujævne.

Gulvsliber

Man kan også opsøge en gulvafsliber og spørge dem til råds. Det er vigtigt at man anskaffer sig baggrundsviden om emnet inden man kaster sig ud i et nyt projekt.

Gulvafslibning

Gulvafslibning i Slagelse

Gulvafslibning i Nivå

Når man har udført en gulvafslibning skal man efterbehandle træet. Dette skal gøres så træet bliver beskyttet mod bl.a. slid og flydende genstande. Hvis træet ikke er behandlet kan vand trænge ind i træet og ødelægge det indefra. Råddent træ kan ikke reddes, og må udskiftes for at råddet ikke spreder sig.

Gulvafhøvling i Nivå

En gulvafhøvling vil være en mulighed hvis man har hårdt slidte trægulve. Forskellen på slibning og høvling er at en gulvafslibning fjerner overfladebehandlingen og en gulvafslibning fjerner overfladen og få millimeter af træet. En gulvafhøvling kan få træet til at se splinternyt ud.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok