Gulvafslibning til bolig og showroom i Korsør

Den store villa i Korsør var perfekt for det kreative par, der ønskede showroom og tegnestue i forbindelse med boligen. Og efter en gulvafslibning var sporene efter mange børns legetøj og hundepoter pist væk.

Hun designer brudekjoler og selskabstøj, og han er arkitekt, så det er vigtigt for dem, at omgivelserne er perfekte, når kunderne kommer på besøg. Det sikrede den professionelt udførte gulvafslibning, som firma Tip Top i Korsør foretog.

 

Alle trægulve kan gulvafslibes

Både plankegulve og parketgulve kan afslibes. Gulvafslibning foregår nænsomt med sandpapir i forskellig finhed, alt efter gulvets tilstand. De store gulvafslibningsmaskiner sikrer fantastisk kvalitet, når en professionel gulvmand står bag.

Når gulvafslibningen er tilendebragt efterses gulvet efter for eventuelle slibemærker, og gulvet er først færdigt, når gulvafslibningen har sikret, at alle spor er slettet, og gulvet fremstår plant og jævnt.

Korsør

Gulvafslibning i Korsør

For det kreative par var netop dét grunden til, at de valgte firmaet i Korsør. Et værelse egner sig ikke som showroom, hvis gulvet er slidt og mørkt. Men efter gulvafslibningen fremstår lokalet fremstå lyst og elegant og passer perfekt til de fine kjoler, der præsenteres der.

 

Kreativitet i Korsør

I det værelse, der er indrettet til tegnestue for arkitekten, har han valgt at lade gulvet indfarve med bejdse, da gulvafslibningen var foretaget.

Og parret blev så begejstrede for resultatet af gulvafslibningen i deres forretningslokaler, at de valgte også at lade gulvene i privaten gulvafslibe. Og de er meget glade for den rådgivning, firmaet i Korsør gav dem forinden, så de virkelig har opnået det, de ønskede.

Gulvafslibningen har sikret en sammenhængende bolig og tiltalende forretningslokaler i det store hus i Korsør.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok