Gulvafslibning af nyt liv til boligen i Klampenborg

Tæpperne var slidte af mange års brug, og det ældre par i huset i Klampenborg var fast besluttede på, at der skulle gøres noget ved boligen. Nye tæpper var en dårlig ide, da manden var begyndt at lide af allergi. Men da tæpperne blev fjernet, var gulvet nedenunder grimt. En gulvafslibning blev løsningen for parret.

Da de så det gode resultat af gulvafslibningen, valgte de også at få afslebet trappen til førstesalen, da den bar tydelige spor af hundepoter. Men de havde ikke hund længere, og ønskede sporene fjernet. Det sørgede gulvafslibningen for.

Klampenborg

boligen i Klampenborg

Parret valgte et gulvfirma i Klampenborg, og de var glade for den professionelle rådgivning, de modtog før de besluttede sig for gulvafslibningen.

Smukt gulv i Klampenborg

Det slidte egeparketgulv i huset i Klampenborg fik sin elegante glød tilbage, efterhånden som gulvafslibningen skred frem.

Og det var slet ikke så slemt at få foretaget en gulvafslibning, som huset fru havde frygtet, for den store gulvafslibningsmaskine var forsynet med en pose til opsamling af støv.

Efter gulvafslibningen bestemte parret sig for en efterbehandling med en lak, der giver et smukt gyldent skær til gulvet.

Og gulvafslibningen har udover at have genskabt Klampenborgvillaens gamle elegance også medført, at gulvet er nemt at renholde. Støvsugning og gulvvask med en hårdt opvredet gulvklud er tilstrækkeligt, og husherren har ikke længere problemer med sin allergi. Så parret anbefaler gulvafslibning til alle venner og bekendte.

 

Hvordan foregår gulvafslibning

De maskiner, der anvendes til gulvafslibning er udviklet væsentligt i de senere år, og er i dag meget effektive og yder – med den rette specialist til at styre maskinen – en tårnhøj kvalitet.

Det ældre par i Klampenborg nyder deres flotte gulve og er dagligt glade for, at de valgte en gulvafslibning frem for nye tæpper.

 

 

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok