Frisk gulvene op med en gulvafslibning-hedehusene

Hvis din bolig er forsynet med trægulve, så er de måske ikke helt så smukke som resten af husets interiør, og dette har i mange tilfælde medført, at man har skjult gulvene med heldækkende tæpper. Måske ikke så meget for at få tæpper på gulvene, men snarere for som sagt at skjule det, der er nedenunder.

Med en gulvafslibning kan du igen få de oprindelige gamle gulve som huset er født med til at blive som nye igen, for lige neden under den medtagne overflade er træet helt friskt og nyt. Det betyder at en gulvafslibning kan løse problemet, og samtidig kan du slippe for de velkendte støvsamlere, som tæpper retteligt er kendt som.

 

Vi bruger den bedste gulvafslibnings maskine på markedet

Når gulvene kommer i vores hænder, slibes der et par mm af den slidte overflade. Dette gøres med en effektiv og specielt fremstillet maskine der med roterende sandpapir i bunden fjerner lag efter lag af træet, indtil den nye friske træstruktur træder frem. Her gælder det om at bruge alle den håndværksmæssige viden, man har, for forkert sandpapir rasper fx gulvet op, og der kan også komme mørke brændte pletter. gulvafslibning-hedehusene kender til alle typer trægulve, og vi kan forsikre dig for, at du bliver tilfreds med resultatet, når vi har givet dit gulv en effektiv gulvafslibning.

gulvafslibning-hedehusene

gulvafslibning i hedehusene

 

Efter gulvafslibning-hedehusene er rummene lige til at møblere

Men hvad så med støvet, for en gulvafslibning støver vel. Ja, det gør det, men dels er maskinerne forsynet med effektive filtre og dels så der efterlades kun en smule støv på vandrette flader – typisk skal vindueskarme have en overtørring. har du ikke mulighed for dette selv, kan du overlade det til os mod en mindre ekstraydelse.

Er du fristet til at få en gulvafslibning, så tag kontakt til os i gulvafslibning-hedehusene. Så kommer vi forbi og ser på dine gulve, så vi kan give dig et tilbud der holder helt ud i krogene. Vi glæder  os til at høre fra dig og friske dine gulve op.

 

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok