gulvafslibning-dyssegaard – det lille mirakel

Vi hører det ofte her i gulvafslibning-dyssegaard, når vores kunder kommer hjem fra job og vi har arbejdet med gulvene, mens de har været væk: ’Det er jo et mirakel, tænk at vores gamle gulve kunne blive så flotte’. Kunderne udtrykker sig selvfølgelig forskelligt efter gulvafslibningen, men dette er et meget typisk indhold i det, vi hører. Hos gulvafslibning-dyssegaard nøjes vi ikke med at afslibe dine gulve. For det første foretager vi en gulvafslibning af den bedste kvalitet med de bedste maskiner, man kan opdrive på markedet. For det andet, så er vi i al beskedenhed også eksperter i at efterbehandle dine trægulve, så de får en smuk finish, er nemme at vedligeholde med en opvredet sæbeklud – vi skal nok fortælle dig, hvad der er bedst til formålet – og desuden holder sig smukke og slidstærke i mange, mange år fremover.

gulvafslibning-dyssegaard

gulvafslibning-dyssegaard det lille mirakel

Vælg den rigtige til din gulvafslibning

Når man skal have udført en gulvafslibning, er det ingen sag at finde nogen til at udføre arbejdet. Det vanskelige er at finde de rigtige mennesker, der kan sikre, at arbejdet med gulvene kan ske efter alle kunstens regler. Det er naturligvis ikke kun fagligt og håndværksmæssigt, dette gælder, men også personligt, for som boligejer skal du være tryg ved de mennesker, der kommer ind i dit hus med store maskiner. Vær derfor opmærksom på, at du føler dig godt tilpas, når firmaet sender en mand ud for at måle gulvene op og vurdere, hvilken behandling de skal have for at få dem i topform igen.

 

Gulvafslibning-dyssegaard ved hvordan gulvene skal efterbehandles

Når vi i gulvafslibning-dyssegaard har foretaget en gulvafslibning af dine trægulve, er det vigtigt at sikre, at gulvene fremover er nemme at vedligeholde med en overtørring med en klud opvredet i lidt sæbevand. Vi anbefaler altid at ludbehandle gulvene indledningsvist, så træet ikke bliver gult i sollyset. Når det er gjort, kan vi anbefale en lakering, en sæbebehandling eller en oliebehandling af gulvene. Vi rådgiver gerne om de forskellige fordele og ulemper.

 

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok