Kan Jeg Selv Lave Gulvafhøvling af mit Garant Gulv i København

Dana gulve er din ekspert i gulvafhøvling i København. Vi har altid gode priser på gulvafhøvling og gulvafslibning!

Det korte svar på spørgsmålet i titlen er “Ja, det kan du godt”, men du bør næppe udføre gulvafhøvling selv. Læs hvorfor her.

Velkommen til anden del af vores guide om renovering af trægulve. Denne gang handler det primært om gulvafhøvling af trægulve.

Dana Gulve – Renovering af Trægulve 2 – Hvordan laver man gulvafhøvling af trægulve? Kan du gøre det selv?

En gulvafhøvling er en renoveringsmulighed til trægulve, der er meget slidte og beskadigede. Normalt er det primært bløde træsorter såsom fyr, der nogle gange laves gulvafhøvling på.

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling i København

Kan Garant gulve altid afhøvles?

Nej, det kan de ikke. Garant Gulve er en velkendt leverandør af kvalitetsgulve, men det betyder ikke, at alle deres gulve kan afhøvles.

Er det et reelt trægulv fra Garant (massivt træ eller plankegulv) vil gulvet altid kunne afhøvles, når blot der er tilstrækkeligt slidlag tilbage på gulvet. Ofte vil en gulvafslibning dog være den bedste løsniing.

 Hvordan udføres en gulvafhøvling?

Der benyttes en maskine, der har roterende klinger, der høvler lidt af træoverfladen af for hver rotation.

Maskinen skal bevæges langsomt over træet i et jævnt tempo og man skal være meget nøjagtig med, hvor meget træ der afhøvles, på de forskellige steder på gulvet. Der skal afhøvles så hele gulvet så vidt muligt kommer i vatter efter behandlingen – hvilket er langt sværere end man tror!

 

Advarsel: Med mindre du har god erfaring med gulvafhøvling, bør du altid overlade dette arbejde til professionelle, da det er svært at opnå et godt resultat uden erfaring og du kan desværre ret nemt komme til at beskadige dit gulv yderligere.

 Gode priser på Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres ofte i forbindelse med andre opgaver i det givne renoveringsprojekt (såsom gulvafslibning og efterbehandling) og vil derfor indgå i den samlede pris for projektet.

Ønskes udelukkende en gulvafhøvling (da resten af arbejdet måske laves som et gør-det-selv projekt) vil prisniveauet typisk ligge om kr. 50-100 pr. m2 gulv.

Godt tilbud på gulvafhøvling i København

Kontakt Dana Gulve nu, hvis du ønsker et super godt tilbud på gulvafhøvling i København og omegn – husk vi laver også gulvafslibning!

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok