Skal mit Slidte Trægulv have en Gulvafhøvling, Gulvafslibning eller Kasseres?

Godt spørgsmål. Her hos Dansk Gulvcenter er vi eksperter i gulvafhøvling og gulvafslibning i København og omegn og vi vil se nærmere på et muligt svar herunder.

Gulvafhøvling

Skal mit Slidte Trægulv have en Gulvafhøvling,

 

Her er en lille liste med de ting, der skal vurderes om dit trægulv før, den bedste beslutning kan træffes.

 

Vigtige ting at vide, før der træffes et valg mellem gulvafhøvling, gulvafslibning eller et nyt gulv:

 

-          Hvilken type trægulv har du? (Massivt trægulv, lameller eller laminat?)

-          Hvilken træsort er gulvet lavet af?

-          Hvor meget slidlag er der tilbage på gulvet? (Er der mindre end 2-3 millimeter slidlag tilbage stiger risikoen markant for at gulvet må kasseres).

-          Hvor glad er du for dit nuværende gulv?

-          Hvor god/dårlig er gulvets tilstand? (Kig efter antallet og graden af skader i gulvet)

 

Hvorledes vurderer man et trægulvs tilstand?

Den allerbedste og mest sikre metode er, at tage en fagmand med på råd. Her er du sikker på at få den korrekte vurdering, så du kan træffe den bedste beslutning om fremtiden for dit trægulv.

Hvis du gerne selv vil foretage en vurdering af skadernes omfang på dit gulv, skal du kigge efter følgende typer af skader:

 

-          Hakker og ridser i gulvet. Jo flere store eller dybe hakker (dybere end 1-2 millimeter) og ridser dit gulv har, jo mere tyder det på at en afhøvling eller kassering kan komme på tale.

-          Er der sprækker i gulvet? (Blot nogle få sprækker efter fugt- eller vandskader kan gøre renovering af gulvet vanskeligt)

-          Knirker dine gulve? (Dette er ikke så slemt og kan oftest fikset uden hverken gulvafslibning eller afhøvling.)

-          Er dit massive trægulv, blevet “gråt” og meleret som følge af manglende vedligehold? (Har gulvet ellers kun mindre skader kan en afslibning og efterbehandling rette op på dette.)

 

Tilbud på gulvafhøvling eller gulvafslibning i København og på resten af Sjælland

Kontakt Dansk Gulvcenter nu og få et uforpligtigende tilbud på gulvafhøvling eller gulvafslibning i København og omegn. Vi tilbyder trægulvsrenovering på hele Sjælland og i resten af Danmark.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok