Nyt Gulv eller Afhøvling? Hvad er Bedst til Prisen?

Hvis du har et meget slidt trægulv, der ser trist ud, har du reelt set flere gode valgmuligheder for at rette op på problemet, end du måske tror og prisen er ikke nødvendigvis særlig slem.

Afhøvling

Nyt Gulv eller Afhøvling

 

Dine muligheder er:

1)      Renovering af dit nuværende trægulv

2)      Køb og installer et nyt gulv

3)      Køb og installer et nyt trægulv

 

Priser på forskellige typer af gulve

Der findes mange forskellige typer af gulve i diverse kunstmaterialer i forskellige prisniveauer, men har du været glad for at have trægulv indtil videre, så bør du også fortsætte med dette, da du i så fald næppe bliver tilfreds med en anden gulvtype.

 

Priser på trægulve varierer kraftigt

En mere præcis pris på trægulve kan reelt set først angives, når du har fundet ud af hvilken gulvtype og træsort, du ønsker og har truffet en række valg omkring monteringen af gulvet.

 

Hvilken pris har dit perfekte trægulv?

Vi anbefaler, at du tænker lidt over hvilket trægulv, der vil være perfekt for dig. Kig derefter hurtigt efter hvilken pris trægulvet, ser ud til at kunne anskaffes og monteres til.

Du skal ikke bruge en hel masse tid på dette, men blot få en god ide om hvorvidt dit perfekte trægulv kommer med en prismærkat på f.eks. kr. 50.000 eller kr. 75.000.

 

Få vurderet om en afhøvling eller afslibning af dit trægulv vil være en god løsning

En renovering af dit trægulv med enten afhøvling eller afslibning og den rette efterbehandling kan reelt set gøre underværker i langt de fleste tilfælde. Vel at mærke til en pris der ligger langt under prisen på et nyt gulv.

Du kan godt vælge at udføre renoveringen selv – hvis du nu er af gør-det-selv typen – men det kan ikke umiddelbart anbefales, da afhøvling og afslibning af trægulve er præcisionsarbejde, der kræver stor erfaring og ekspertise.

Kontakt en professionel med det samme – som ByensGulve.dk – og få en vurdering af, hvor godt dit trægulv kan komme til at se ud igen med den rette renovering – men enten afhøvling eller afslibning af gulvet og den helt rigtige efterbehandling.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok