Flotte plankegulve i eg

Hvorfor gemme et smukt gulv under et gulvtæppe. Få i stedet det gamle plankegulv frisket op med en gulvafslibning. Det er en billig og holdbar løsning.

Plankegulve er en god investering, der holder i flere generationer.

Dinesen gulve er indbegrebet af dansk kvalitet indenfor plankegulve. Og særligt i gamle huse er plankegulve en væsentlig del af charmen, så dæk dem ikke med gulvtæpper, når de bliver slidte. Og læg ikke nye gulve, men få dem restaureret af en fagmand.

plankegulve

Flotte plankegulve i eg

Dinesen gulv

Plankegulve er lavet af massivt træ og kan gennemgå utallige slibninger, inden man er nødt til at få skiftet en eller flere planker ud.

Dinesen er en dansk producent af eksklusive trægulve, og man finder Dinesen gulve på mange herregårde, i kirker og eksklusive boliger.

Charmerende plankegulve

Plankegulve i eg kan fremstå både lyse og mørke – og med synlige årer og knaster får plankegulve et charmerende rustikt præg, som findes mange steder i den skandinaviske boligstil.

Det er en dejlig fornemmelse at gå rundt på et plankegulv, og de er nemme at renholde.

Og skulle der opstå små ujævnheder og pletter på dit plankegulv i eg, fjernes de let med en afslibning.

 

Billig i længen

Så plankegulve i eg er måske ikke den billigste løsning i første omgang, men det er en billig løsning i længden.

For plankegulvet kan renoveres mange gange – og bliver i øvrigt kun smukkere med tiden.

I norden er der en forkærlighed for de lyse plankegulve, der passer ind i den lyse, lette boligstil. Men et plankegulv kan også indfarves i mørke farver, hvis man ønsker en mere eksotisk stil.

Under alle omstændigheder er de udsøgte planker i Dinesen eg med til at skabe en diskret og tidløs løsning, der signalerer elegance og ro.

Og giver dig ro, for du behøver ikke tænke mere på hverken gulvtæpper eller nye gulve. Dit plankegulv i eg er for livet.

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok