Eksklusive gulvklinker er perfekte i vårdrum og gangarealer

Mange forbinder gulvklinker med vådrum som badeværelser og bryggers, men gulvklinker vinder større og større indpas også i stuer og andre rum – både fordi gulvfliser er praktiske, men også fordi de giver hjemmet et eksklusivt præg.

Eksklusive gulvklinker

Og i modsætning til trægulve, behøver man ikke bekymre sig om gulvlak og afslibning. Så sæt dåsen med gulvlak på hylden, og vælg plejefri gulvfliser.

Store gulvklinker er ‘in’

Noget af det mest populære netop nu, er gulvklinker i store størrelser, men i mindre rum anbefales det fortsat at vælge gulvfliser, der ikke er for store. Størrelsen på gulvfliser bør afspejle rummets størrelse.

 Ud med gulvlak

Vælger du gulvklinker, skal du aldrig mere tænke på at bruge en dejlig forårsweekend på at købe gulvlak og lakere gulve.

Gulve med gulvfliser giver en fornemmelse af noget solidt og bestandigt. Der er en naturlig uregelmæssighed i gulvfliser form og udseende, som er spændende og gør, at slid ikke ses – eller kun gør gulvklinkerne smukkere. Det er ikke tilfælde på gulve, der har fået gulvlak.

Glaserede gulvfliser

Glaserede gulvfliser er ikke modtagelige for stænk, pletter og snavs i modsætning til et trægulv, der har fået gulvlak. Hvis ikke gulvet har fået gulvlak for nylig, kan man godt risikere, at et glad væltet rødvin trænger ned i træet og efterlader farve.

Gulvklinker har en anelse blødere overflade en fliser og giver derfor en udmærket akustik i rummet.

gulvklinker

Eksklusive gulvklinker er perfekte i vårdrum

Derfor skal du vælge gulvklinker

Uanset om du ønsker gulvfliser i badeværelse eller køkken – eller  om du vil modernisere hele din bolig med nye gulvklinker i stedet for gamle trægulve fyldt op med gulvlak, har vort firma noget at tilbyde.

Vi har gulvklinker til enhver smag og pengepung, og vi har et stort udvalg af gulvfliser i forskellig slidstyrke.

For der er forskel på, hvad styrke gulvfliser skal have alt efter, hvor de skal ligge.

Stor slidstyrke

Er det for eksempel i et forretningslokale, hvor der kommer mange mennesker, skal man vælge gulvfliser med større slidstyrke, end hvis det er i et privat hjem.

Med gulvklinker har du mulighed for at give dit hjem et personligt og unikt præg – og mens gulvlak gør et trægulv mørkere med tiden, bevarer dine gulvklinker sit oprindelige udseende.

 

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok