At gå planken ud: at finde den billig pris på dit nye gulv

Intet gulv er født ens, og at kigge efter plankegulv kan give dig et væld af priser på trægulv. De mange kombinationer af plankegulv kan virke som en uoverkommelig opgave at sortere igennem, og mængden er ikke overraskende når ser alle de detaljer der er ved køb af plankegulv. Træet selv, typen af plankegulv, og individuelle detaljer er alle faktorer der spiller ind, og her er der en kort guide til hvad der er af overvejelser når det komme til priser på trægulv, og plankegulv især.

billig pris

billig pris || billig pris

billig pris på dit nye gulv

billig pris for nyt gulv og standard opretholder af os.Typerne af træ som bruges til plankegulv er lang, da egentlig de fleste træer kan tages i brug. Nogle er selvfølgelig mere specielle end andre, og priserne på trægulvene kan skifte hver især efter sjældenheden og om de kræver en specialist for at få det lagt. De mest hyppe trætyper som folk køber plankegulv i er dog Ask, Eg, og Fyr. Fyr et den billige løsning, og er en lyst valg imellem de tre. Dog er det blødt, så det kan let skaffe sig nogle skrammer igennem hverdagen. Ask er ligesom fyr et lyst træ, og er lidt hårdere, så det kan klare lidt mere. Dog ser man lettere snavs på et lyst trægulv. Eg er den hårdeste af de tre, og kommer i en lys, gylden farve. Da det er lidt hårdere savner man måske lidt komfort fra de andre træsorter.

Priserne på et plankegulv skifter også efter hvilken stil ens trægulv er skåret efter. Skibsplanker er tyndere, og har markante linjer imellem plankerne. Herregårdsplanker er en type plankegulv der har tykkere planker, og som man nok kan forstå fra navnet, så er det dyrere end normalt plankegulv, men giver samtidig en følelse af prestige. Trægulv og dets priser afspejler ens tankegang når det kommer til ens indretning, men sikkert er at plankegulv vil passe ind i ethvert hjem.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok