Beskytte dit træ gulv med afslibning og efterbehandling

Prisen for behandling af gulve og gulvafslibning varierer fra by til by, og intet kan siges med sikkerhed om hvor meget du kommer til at betale i sidste ende. Der er dog store generaliseringer der kan give et vidnesbyrd om hvad du skal regne med når der er på tide at få dine gulve behandlet, om det så er lettere indgreb som lakering og olie, gulvafslibning til de lidt mere omfangsrige, som gulvafhøvling. Hvis du har valgt at få en professionel til at klare din gulvafslibning kan du med rette spørge efter en pris på efterbehandling af dine gulve. Mange tror arbejdet er færdigt når de sidste spåner er fjernet, men der er faktisk meget mere involveret i en professionel behandling af gulve.

Beskytte

Beskytte dit træ

Beskytte dit dit gulv

Der er forskellige måder til at beskytte dit træ. Efter den primære behandling med gulvafslibning er det en god idé at få efterbehandlet sine gulve, og der er forskellige behandlinger du kan vælge, hvoraf de mest populære er lud, lak, olie. En efterbehandling er ikke kun flot, men hjælper også gulvet til at beholde noget af den indre glød som gulvafslibning kan bringe frem i dit trægulv. De har alle sammen deres fordele og ulemper, og passer ikke alle til forskellige typer gulv. Olie bringer virkeligt gløden frem i dit træ, og gør det lettere at rengøre, da bringer strukturen frem i dine gulve. Det er dog lidt kompliceret at komme på, og de forskellige typer af olie kræver nok lidt hjælp fra en fagmand.

Lud kan stoppe dine gulve fra at ældes, men kræver dertil et beskyttende lag lak eller olie for at beskytte gulvet hvilket hæver prisen. Til sidst kan med god grund give sine gulve en behandling med lak som gør det slidstærkt, og gør det lidt lysere. Hver form for behandling har sin pris, men du kan få en fagmand til at give dig et tilbud på hvad behandling af dine gulve vil koste hvis du bestiller det sammen med gulvafslibning, og hvad der er bedst for dit trægulv.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok