Gulve i træ er behagelige at gå på og smukke at kigge på

Ønsker du et smukt og behageligt blødt gulv at få på, skal du vælge et gulv i træ. Der findes mange forskellige typer gulve i træ, der passer til enhver bolig.

Gulve i træ er ud over at være smukke, også behagelige at gå på. Et rigtigt behandlet gulv i træ er modstandsdygtigt overfor mærker fra sko og møbler, men er alligevel  blødere og sundere at gå på i forhold til for eksempel et klinkegulv. Og et gulv af træ vil være rart for småbørn, der gerne vil kravle rundt.

I dag er det også muligt at få gulvvarme lagt ind under gulve i træ, og er man varm om fødderne, trives man bedre.

behagelige

Gulve i træ er behagelige

Gulvfliser er praktiske

Men selv om gulve i træ har mange fordele, er der alligevel steder i hjemmet, hvor gulvfliser er at foretrække.

Gulvfliser kan naturligvis være i kork, vinyl eller linoleum, men i dag er der så mange gulvfliser i for eksempel skifer, granit og marmor til rimelige priser, så hvorfor ikke vælge det. Så er man sikker på at få en slidstræk gulvflise med lang holdbarhed.

Selvfølgelig kan man have gulve af træ i køkken og entré, men gulve i træ vil være mindre modstandsdygtige overfor snavs og spildt mad end en gulvflise, så ønsker man sig et nyt gulv, er gulvfliser værd at overveje.

 

Gulvfliser og gulve i træ er behagelige

En gulvflise er ikke bare en gulvflise, og der er nogle ting, du skal tage med i dine overvejelser, når du vælger gulvfliser.

Hvor megen trafik er der i rummet, skal gulvet holde til stole, der trækkes ind og ud, eller har du en stor hund. Det kræver nemlig en kraftigere gulvflise, der kan holde til sliddet. Men får du lagt gulvfliser, der er tilpasset din livsform, får du til gengæld et stærkt gulv – mens et gulv i træ vil få mærker fra din hunds poter, når den modtager dig i entréen – for ikke at tale om stilethæle fra dine gæster.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok