De skrå brædder i Københavnske huse – afhøvling

Langt størstedelen af boliger i København har gulve lavet af træ, og næsten ligeså mange har brug for en god omgang gulvafslibning såvel som gulvafhøvling. Gulvets forfald bliver ofte overset da de ikke pludselig knækker sammen under dig, men hvis du tog et billede af din lejlighed da du først flyttede ind og holdte det op til sammenligning i dag ville du nok få dig lidt af en overraskelse. Gulvafslibning kan nok få bugt med det meste der kan have sats sig i tidens løb, men det kræver stadig sin mand at komme ned på knæene og lægge vægt bag løftet om at få sit gulv tilbage med afhøvling eller gulvafslibning til hjælp.

afhøvling

Københavnske huse – afhøvling

Københavnske huse – afhøvling

Det er blevet populært at klare gulvafslibning og gulvafhøvling selv, og ja, det er selvfølgelig muligt for enhver, men en lille advarsel skal dog følge: der er en grund til at man normalt hyrer en professionel til at klare afhøvlingen af ens gulve. Gulvafslibning kan man dog lidt lettere klare, da det ikke er så ekstremt et indgreb som gulvafhøvling. Du kan leje en gulvsliber flere steder i København, og hvis du ikke har noget imod en øm ryg flere dage bagefter, så kom endelig i gang. Start med en grov afslibning til at starte med, og arbejd derefter ned (eller op) til et finere stykke sandpapir så dine gulve bliver silkeglatte igen.

Så hvis gulvafhøvling er på menuen er det nok bedst hvis du tager fat i nogle af de professionelle håndværkere der servicerer København. Gulvafhøvling kræver øvede hænder, eller i det mindste en vis mængde teknisk viden. Hvilken type gulv du har, hvilken type træ, og dybden af dit gulv er alle detaljer som du skal være sikker på, og er du i det mindste tvivl, så er der nok bedst du overlader gulvafslibning eller gulvafhøvling af dine gulv  til de professionelle i København – og husk at advare dine naboer.

Facebook IconTwitter IconVisit Our FacebbokVisit Our FacebbokVisit Our Facebbok